Activiteiten programma

Wil jij ook wat doen voor je buurt? Dan ben je van harte welkom! Wil je iemand helpen met bijvoorbeeld een klusje doen, gezellig kletsen met eenzame ouderen of heb je een idee om iets te organiseren? Kom gezellig knutselen of bloemschikken? Er is altijd wel iets te doen wat bij jou past. Elke maand wordt er een nieuw activiteitenprogramma opgezet. Die kun je in het buurthuis vinden, maar ook op deze pagina.

Wil je je aanmelden voor een activiteit, dat kan! Meld je aan via: pr.buurthuiskamerzandweerd@gmail.com of
onder het kopje aanmelden bij de activiteit zelf.

Mocht jij zelf een idee hebben om te organiseren, laat het ons weten en wij     helpen je!

Maandag

Inloop Deventer (gezellig samen koken en eten)

Bij Inloop Deventer wordt er met veel gezelligheid samen gekookt en samen gegeten. Kosten zijn € 3,50 per persoon. Van 16.00 uur tot 20.00 uur.    


Diamond painting

Elke maandag avond organiseert onze Mien, diamond painting. Een heerlijk ontspannen creatieve activiteit waarbij je tot mooie creaties komt. Diamond Painting is het plakken van geslepen steentjes of diamantjes op speciale canvas vellen. De DIY diamond paintings bestaan uit hokjes met nummers, zodat je weet welke kleur steen je waar moet plaatsen. Super leuk om op te hangen, maar vooral ook om te doen.
Tijd: 18.30 uur tot 20.00 uur.
Prijs: Tussen € 4,00 en € 8,00. (Ligt aan de grote van je kunstwerkje)


Dinsdag 

Creatieve ochtend 

Bij deze activiteit kun je je creatieve kant laten zien. Je kunt hier je eigen werkjes meenemen en aan de slag gaan of hier in het buurthuis bezig gaan. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur. Gratis

Inloop

Dinsdagavond kunt u gewoon binnenlopen. Er zijn dan onder andere mensen aan het Diamond Painten. De Buurthuiskamer is open.

Van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Hap in 't Bakkie "Bij de Halte" 

Elke dinsdag en donderdag wordt er door onze vrijwilligers een heerlijke maaltijd bereid die voor maar      € 3,50 opgehaald kan worden. Heb je even geen zin om te koken? Of wil je je laten verrassen? Kijk onder het kopje "keuken" voor het menu.

Van 13.30 uur tot 16.00 uur € 3,50 per bakje.

Diamond painting

Elke dinsdagavond organiseert onze Mien, diamond painting. Een heerlijk ontspannen creatieve activiteit waarbij je tot mooie creaties komt. Diamond Painting is het plakken van geslepen steentjes of diamantjes op speciale canvas vellen. De DIY diamond paintings bestaan uit hokjes met nummers, zodat je weet welke kleur steen je waar moet plaatsen. Super leuk om op te hangen, maar vooral ook om te doen.
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Prijs: Tussen € 4,00 en € 8,00. (Ligt aan de grote van je kunstwerkje)


Woensdag 

Bak workshop voor kinderen 

Op de woensdag middag kunnen kinderen een bakworkshop komen volgen.

13.30 uur tot 16.00 uur 
€ 2,00 (graag aanmelden)


Donderdag

Creatieve ochtend

Bij deze activiteit kun je je creatieve kant laten zien. Je kunt hier je eigen werkjes meenemen en aan de slag gaan of hier in het buurthuis bezig gaan. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur. Gratis

Ouderwets bakkie doen 

Kom langs voor een lekker bakje koffie of thee & ontmoet andere mensen. Dit is een plek voor ontspanning, informatie voorziening, gezelligheid en respect voor elkaar hebben.

Iedereen is welkom, zien we u snel?

Vanaf 09.00 uur. Gratis

Summerschool

Teken en schilder Summerschool! Vanaf 15 juli tot en met 29 augustus.
Er wordt gewerkt met watergedragen en drogen materialen! Eigen materiaal meenemen, lenen en evt. aanschaffen mag, dit vooraf aangeven!

Opgeven via welkom@bijdehalte.nl

19.00 - 21.30 in de werkplaats. Kosten per 4 keer €100 , avonden naar keuze. 

Hap in 't bakkie "Bij de Halte" 

Elke dinsdag en donderdag wordt er door onze vrijwilligers een heerlijke maaltijd bereid die voor maar      € 3,50 opgehaald kan worden. Heb je even geen zin om te koken? Of wil je je laten verrassen? Kijk onder het kopje "keuken" voor het menu.

Van 13.30 uur tot 16.00 uur € 3,50 per bakje.

Samen "Uit eten"

Elke 3e donderdag wordt de buurthuiskamer omgetoverd tot een waar restaurant. Er wordt een heerlijk menu voorbereid door onze vrijwilligers. Iedereen is welkom, komt u ook mee-eten? Kosten: € 5,00 per persoon. Kijk onder het kopje "keuken" voor het menu. Meld je dan aan! 

LET OP: Als uitzondering de maand april op de 25ste (4e donderdag van de maand). Daarna telkens de 3e donderdag van de maand. 


Vrijdag

Buurtborrel 

Elke vrijdagmiddag houden wij een buurtborrel. Kom gezellig de week afsluiten en het weekend in de luiden! Het is van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Kosten € 2,50 per persoon.

Bloemschikken

Om de week op vrijdag wordt er door onze Romy bloemschikken georganiseerd. Het maakt niet uit of je het al een keer hebt gedaan, nieuw bent of al een pro bloemschikken bent... Iedereen is welkom! Zelf meenemen:

Oase, mesje en een leuk bakje waar je creatie in komt. Wanneer: Elke 2e en 4e week van de maand om 13.30 uur Prijs: € 5,00 per persoon.

Open atelier

Tekenen en/of schilderen, praten over kunst, vormgeven vanuit waar jij voor kiest. Begeleidt door beeldend kunstenaar Simone Visser. 

Voor iedereen vanaf 13 jaar, die vanuit zichzelf wil bezig zijn met tekenen, schilderen, collage, etc. 

13 - 23 jaar      €3,50 per keer
Vanaf 23 jaar  €7,50 per keer
Eerst een keer komen kijken is gratis!
11.00 - 14.30 in de werkplaats. 

Opgeven via welkom@bijdehalte.nl


Zaterdag

Samen sporten "bij de Halte" 

Op de zaterdag hebben wij onze eigen bootcamp bij "Bij de Halte". Onder begeleiding van een trainer werken we aan je conditie en mindset. Voor onze jongeren, vrijwilligers Bij de Halte en collega's en hun gezinnen: Kosten:  € 0,00 (Inzet). Voor onze buren, collega's zorgaanbieders en alle andere mensen in Deventer: € 2,50 per keer.

Geef je op onder de knop "Sport activiteiten".

Hoe geef je je op?!
Je kunt je aanmelden via ons e-mail adres/website of via ons telefoon nummer: pr.buurthuiskamerzandweerd@gmail.com 
of
 06-36 44 74 07

Terug naar hoofdmenu