Activiteitenprogramma

Wil jij ook wat doen voor je buurt? Dan ben je van harte welkom! Wil je iemand helpen met bijvoorbeeld een klusje doen, gezellig kletsen met eenzame ouderen of heb je een idee om iets te organiseren? Kom gezellig knutselen of bloemschikken? Er is altijd wel iets te doen wat bij jou past. Elke maand wordt er een nieuw activiteitenprogramma opgezet. Die kun je in het buurthuis vinden, maar ook op deze pagina.

Wil je je aanmelden voor een activiteit, dat kan! Meld je aan via: pr.buurthuiskamerzandweerd@gmail.com of
onder het kopje aanmelden bij de activiteit zelf.

Mocht jij zelf een idee hebben om te organiseren, laat het ons weten en wij helpen je!

Maandag

Hap in 't bakkie

Elke maandag kan u een maaltijd bij ons afhalen! Onze vrijwilligers gaan de keuken induiken om een lekker happie voor u te bereiden. U kan zich tot maandagochtend 10.00 via 06-36447407 opgeven. Daarna gaan we boodschappen doen en koken! Tussen 13.00 en 16.00 kan u dan uw bakkie op komen halen in de Buurthuiskamer.

Prijzen:
€4,00 voor 1 persoon
€6,00 voor 2 personen
€10,00 voor 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen)
(0,50 cent korting als u het bakje weer mee neemt of een eigen bakkie meeneemt)

Inloop Deventer (gezellig samen koken en eten)

Bij Inloop Deventer wordt er met veel gezelligheid samen gekookt en samen gegeten. Kosten zijn € 3,50 per persoon. Van 16.00 uur tot 20.00 uur.    


Diamond painting

Elke maandag avond is er diamond painting. Een heerlijk ontspannen creatieve activiteit waarbij je tot mooie creaties komt. Diamond Painting is het plakken van geslepen steentjes of diamantjes op speciale canvas vellen. De DIY diamond paintings bestaan uit hokjes met nummers, zodat je weet welke kleur steen je waar moet plaatsen. Super leuk om op te hangen, maar vooral ook om te doen.
Tijd: 18.30 uur tot 20.00 uur.
Prijs: Tussen € 4,00 en € 8,00. (Ligt aan de grote van je kunstwerkje)


Dinsdag 

Creatieve ochtend 

Bij deze activiteit kun je je creatieve kant laten zien. Je kunt hier je eigen werkjes meenemen en aan de slag gaan of hier in het buurthuis bezig gaan. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur. Gratis

Spelletjesavond

Op dinsdagavond hebben we een spelletjesavond! Er is vanalles aanwezig en er zit altijd een groepje klaar om lekker samen spelletjes te spelen. 

Van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Diamond painting

Elke dinsdagavond is er diamond painting. Een heerlijk ontspannen creatieve activiteit waarbij je tot mooie creaties komt. Diamond Painting is het plakken van geslepen steentjes of diamantjes op speciale canvas vellen. De DIY diamond paintings bestaan uit hokjes met nummers, zodat je weet welke kleur steen je waar moet plaatsen. Super leuk om op te hangen, maar vooral ook om te doen.
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur.
Prijs: Tussen € 4,00 en € 8,00. (Ligt aan de grote van je kunstwerkje)


Woensdag 

Bak workshop voor kinderen 

Op elke 4e woensdag van de maand kunnen kinderen een bakworkshop komen volgen.

14.30 uur tot 16.30 uur 
€ 2,00 (graag aanmelden)


Donderdag

Creatieve ochtend

Bij deze activiteit kun je je creatieve kant laten zien. Je kunt hier je eigen werkjes meenemen en aan de slag gaan of hier in het buurthuis bezig gaan. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur. Gratis

Handwerken

Een aantal buren zitten op donderdag samen te handwerken. Iedereen bezig met zijn eigen werkje, met wat gezelligheid en iemand die kan helpen als u vastloopt.
Tijd: 10.30 - 12.00

Ouderwets bakkie doen 

Kom langs voor een lekker bakje koffie of thee & ontmoet andere mensen. Dit is een plek voor ontspanning, informatie voorziening, gezelligheid en respect voor elkaar hebben.

Iedereen is welkom, zien we u snel?

Vanaf 09.00 uur. Gratis

Samen "Uit eten"

Elke 3e donderdag wordt de buurthuiskamer omgetoverd tot een waar restaurant. Er wordt een heerlijk menu voorbereid door onze vrijwilligers. Iedereen is welkom, komt u ook mee-eten? Kosten: € 5,00 per persoon. Kijk onder het kopje "keuken" voor het menu. Meld je dan aan! 


Vrijdag

Hap in 't Bakkie

Elke vrijdag kan u een maaltijd bij ons afhalen! Onze vrijwilligers gaan de keuken induiken om een lekker happie voor u te bereiden. U kan zich tot vrijdagochtend 10.00 via 06-36447407 opgeven. Daarna gaan we boodschappen doen en koken! Tussen 13.00 en 16.00 kan u dan uw bakkie op komen halen in de Buurthuiskamer. 

Prijzen:
€4,00 voor 1 persoon
€6,00 voor 2 personen
€10,00 voor 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen)
(0,50 cent korting als u het bakje weer mee neemt of een eigen bakkie meeneemt)

Bloemschikken

Om de week op vrijdag wordt er door onze Romy bloemschikken georganiseerd. Het maakt niet uit of je het al een keer hebt gedaan, nieuw bent of al een pro bloemschikken bent... Iedereen is welkom! Zelf meenemen:

Oase, mesje en een leuk bakje waar je creatie in komt. Wanneer: Elke 2e en 4e week van de maand om 13.30 uur Prijs: € 5,00 per persoon.

Open atelier

Tekenen en/of schilderen, praten over kunst, vormgeven vanuit waar jij voor kiest. Begeleidt door beeldend kunstenaar Simone Visser. 

Voor iedereen vanaf 13 jaar, die vanuit zichzelf wil bezig zijn met tekenen, schilderen, collage, etc. 

13 - 23 jaar      €3,50 per keer
Vanaf 23 jaar  €7,50 per keer
Eerst een keer komen kijken is gratis!
11.00 - 14.30 in de werkplaats. 

Opgeven via welkom@bijdehalte.nl


Zaterdag

Samen sporten "bij de Halte" 

Op de zaterdag hebben wij onze eigen bootcamp bij "Bij de Halte". Onder begeleiding van een trainer werken we aan je conditie en mindset. Voor onze jongeren, vrijwilligers Bij de Halte en collega's en hun gezinnen: Kosten:  € 0,00 (Inzet). Voor onze buren, collega's zorgaanbieders en alle andere mensen in Deventer: € 2,50 per keer.

Geef je op onder de knop "Sport activiteiten".

Hoe geef je je op?!
Je kunt je aanmelden via ons e-mail adres/website of via ons telefoon nummer: pr.buurthuiskamerzandweerd@gmail.com 
of
 06-36 44 74 07

Terug naar hoofdmenu

©2019 Stichting Buurthuiskamer de Zandweerd | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin